Turbosnabb pastarätt med hetta!
Stek valfria grönsaker, tillsätt tonfisk och 1 burk creme fraiche paprika/chili. Servera till pasta! Snabbt och gott.
Jag strödde över riven parmesanost och rostad kallrökt skinka + stack ner en hel skiva.
2 stora portioner
valfria grönsaker (jag tog 1/2 röd paprika, 1/2 gul lök,
10 st frysta gröna sparrisar, 1/2 konserv med gröna bönor)
1 burk tonfisk i vatten
1 msk tomatpuré
salt och peppar
en knivsudd socker
1 burk creme fraiche paprika/chili
Tärna paprika och lök. Skär sparrisen i centimetertjocka bitar. Stek på medelhög värme med lite smör. De ska inte få färg utan mjukna. Tillsätt övriga ingredienser och koka ihop. Servera med pasta.
1 kommentar:
Den här rätten kan passa mig
Skicka en kommentar