Små burkar från Blomsterhallen
Chokladhjärtan från Strössel och annat
Glasburkar från ÖoB
Längst bort; "strösselburkar" med svarta lock som jag fått från min mamma
Liten, låg marmeladburk som jag köpt på Ica
Stor glasburksom det varit sylt i
Närmast: "strösselburkar" från Åhléns
Idag har jag storstädad köket. Alltså, verkligen s t o r s t ä d a t . Torkat skåp, bänkar, kakel, golv, kylskåp ... och diskat samtliga burkar som står framme med diverse ätbart i. De har ju en tendens att bli "feta" från all stekos.
På bilderna har jag olika burkar som jag förvarar olika saker i, tycker om att ha sånt framme. Dels för att jag använder det ofta men också för att jag tycker det är snyggt.
Hur gör ni, var och hur förvarar ni t ex strössel och nötter?
1 kommentar:
Fantastiskt trevligt! Så vill jag också ha det, eller snarare så kommer det att bli så fort jag fyllttat hemmifrån.
För tillfället är strösslena i ett skåp i sina köpeburkar.
Skicka en kommentar