Servera ihop med t ex klyftpotatis och en fräsch sallad så har du perfekt bjudmat!
8 st biffar
En sats köttbullssmet (recept finns här)
1/2 paket bacon
1/2 paket fetaost
Sås:
steksky
grädde
kalvfond
Maizena
Forma till 8 platta biffar. Tärna 1/2 paket bacon + 1/2 paket fetaost i små bitar och fördela som små högar på biffarna. "Stäng" biffarna så fyllningen inte syns. Platts till biffarna något. Stek i smör på medelhög värme i ca 5 minuter på varje sida. Lägg gärna på ett lock mot slutet, då blir biffarna extra saftiga. Vill du ha sås slår du på önskad mängd grädde och kalvfond. Red med Maizena eller vetemjöl.
2 kommentarer:
Verkligen supergott med bacon och feta ost i!!!
Ser smarrigt ut! Vågar man testa att göra dem i ugnen istället likt dina köttbullar tro?
Skicka en kommentar