Ett nyttigt recept som enligt receptet heter "Annikas nyttiga chokladbars".
Kakorna/barsen har tuggmotstånd och stillar fort sötsuget. De blir mjuka och håller sig över 1 vecka i burk. Går att frysa!
1 banan
3 ägg
1 dl pumpafrön
1 dl solrosfrön
1/2 dl linfrön
1 dl kokos
1 dl kakao
1 dl valfria hackade nötter
4 msk kokosolja (smält)
3/4 dl honung
Mosa bananen och vispa ihop med äggen. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggblandningen. Häll över kokosoljan och honungen och blanda ordentligt. Bred ut smeten på en plåt med bakpl.papper, smeten ska vara ungefär 1 cm hög. Grädda i 175 grader i mitten av ugnen i ca 20 min. Skär i bitar när plåten svalnat.
1 kommentar:
Dessa bars är jätte goda.
Skicka en kommentar