Idag tackar jag Tasteline för detta recept. En snabblagad rätt som passar såväl till vardags som till fest. Blir snygg på tallriken så den passar verkligen att bjuda på. Mustig smak och bara sååååå god! Testa denna!
Passar bra i lunchlådan också ...
4 portioner
600 g kyckling (filé eller innerfilé)
1 st hackad gul lök
8 st soltorkade tomater
1 dl hönsbuljong
2-3 dl grädde
1/2 msk torkad basilika
salt och svartpeppar
några droppar citron/vinäger
en knivsudd socker
2 dl riven Västerbotten (går bra utan ost)
Skär kycklingen i bitar och stek i smör ihop med lök och tomater, salta och peppra. När kycklingen fått färg, tillsätt buljong, grädde, basilika, citron/vinäger och socker. Låt småputtra i 10-20 minuter. Smaka av. Red ev med Maizena. Vänd ner osten. Servera ihop med tex tagliatelle eller ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar