Ett nytt, spännande recept med falukorv. Fransk senap, lök, bostongurka, äpple och halloumi är smaksättarna!
Tycker du inte om varma tomater kan du ta champinjoner.
1 falukorvring
1/2 finhackad gul lök
2 msk Bostongurka
dijonsenap
1/2 äpple
1/2 pkt Grilloumi (Halloumi)
3 dl grädde
2 msk chilisås
salt och svartpeppar
10 st cocktailtomater
Skär centimetertjocka snitt i korven, inte ända igenom. Blanda lök och bostongurka. Skiva äpplet i tunna skivor. Fyll varannat snitt med lökblandningen och varannan med lite senap och äpple. Vispa ihop grädde, chilisås, lite salt och svartpeppar. Häll över korven. Lägg tomaterna i mitten, riv över osten. In i ugnen, i 200, grader. Efter 20 minuter höjer du värmen till 250 och sätter på grill. Ta ut korven när osten fått färg! Servera med pasta eller ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar