In i ugnen ....
Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge!
Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett fåtal ingredienser och det tar typ 5 minuter att få in rätten i ugnen.
En riktig bjudrätt egentligen!! Kan förberedas i förväg.
4 personer
600 g torsk (fryst går bra)
salt och vitpeppar
1 burk creme fraiche tomat och basilika
1 dl grädde
soltorkade tomater (valfri mängd)
1 paket bacon
ev ost
Tina fisken och skär i 'ätbitar'. Lägg fisken i en inte alltför stor ugnsfast form. Salta och peppra. Rör ihop creme fraiche och grädde, häll över fisken. Klipp ett paket bacon och knaperstek. Strimla tomaterna. Strö över fisken och riv ev över ost. Du kan även strö över baconen innan servering, då får du mer crunch. In i ugnen, 200 grader i mitten, 20-25 minuter. Servera med tex kokt potatis och grönsaker.
3 kommentarer:
Hej Sara..din blogg e lika inspirerande som vanligt,,Detta receptet gjorde jag igår..och WOW det va jättegott..och såå enkelt. Ha det så gott!
Kram AnnaLena (Albins mamma)
Har nyss ätit denna fisk och den blev mycket uppskattad av hela familjen. Det var nytt för oss att kombinera bacon och fisk - en mycket lyckad kombo. Tack så mycket för receptet.
Skicka en kommentar