torsdag, juli 21, 2011

Nyp mig i armen, för guds skull!

Jag fick ett samtal .. jag är lite i chock. Eller .. jag vet inte ..?!

Imorgon skall jag leverera mina gooda majsknäcken. Inte till vem som helst. Till Carl-Jan Granqvist. Drömmer jag?11 kommentarer:

K sa...

Grattis! Låter ju hur spännande som helst...Berätta sen hur det gick! Kramis

Lina sa...

haha vad häftigt =) Kul!

Lina sa...

va roligt!! grattis!

Sara sa...

Levererat & klart. Mina goa knäckisar! :-)

Johanna sa...

Åhh vad skoj! Jag är tyvärr ingen storbakare, men föjer din blogg troget och blir väldigt inspirerad! Grym blogg och bra uppdatering! Lite sugen nu på att pröva dessa knäckebröd...Har dock två funderingar; vilket recept är godast, ditt eller det ursrungliga? Hur brukar du förvara dina knäckisar, om de inte äts upp direkt?

Sara sa...

Åh va söt du är! Blir jätteglad över dina fina ord! Jag tycker båda blir lika bra faktiskt. De jag säljer är med solrosfrön i. Ett tips är att pensla dem, efter gräddning, med honung och strö över flingsalt. Jag låter dem torka iaf ett dygn innan jag lägger dem i plåtburkar m bakplåtspapper emellan. Lycka till :-)
Kram Sara

Johanna sa...

Men...finnns inte dittrecept kvar nu längre??? Åhh det finns ingen möjlighet att få receptet? Kanske via mail om du inte vill lägga ut det? Hade ju tänkte överraska min lilla mor med att visa att till och med jag kan baka...haha förhoppningsvis i alla fall. Har pratat så om detta recept men aldrig skrivit upp det. Min mailadress är: mayatjej@hotmail.com.
Kram!

Sara sa...

Mejlar nu!!

Anonym sa...

Du måste ju berätta hur det gick! Har gjort två satser själv och de är verligen supergoda, strykande åtgång. Passar perfekt till hela familjen, sen är de stora barnen inte så överförtjusta i fröna men de små tuggar och tuggar.

Kram Mimmi

Johanna sa...

Tack!

Sara sa...

Mimmi, de är levererade till C-J och väntar nu på respons! Ja visst är de goda?! Bjöd Albin och Elias på fsk, hade med dem och hade till frulle och de gapade efter mer :-) Prova att pensla sirapsvatten på efter gräddning, mums!!
Kram Sara