lördag, juli 09, 2011

Påfyllning

Törstig.se idag! Undra varför? Hoppade på cykeln och stack och handlade på Willys. Va skönt det är att handla en lördag morgon, inte en kotte nästan. Kändes vuxet på nåt sätt. "Redan uppe och affären avklarad innan kl 10". Hemma väntade en fågelunge med öppet gap, skrikandes efter färskpressad juice. Hittade lite annat också.

 Den här väckte gamla minnen till liv. När jag var liten, och vi hade fredagsmys, drack jag ofta en blåbärsdryck på glasflaska. Utan kolsyra. Smakade ungefär som Mer. Någon som minns namnet?

 De här va goda, speciellt den med smak av mango. Ska testa att ha den i en drink ikväll, det tror jag kan bli väldigt gott. Och framför allt nyttigt ;-)

Favorit! Finns att köpa i 6-pack på Willys för en billig peng (0.5 l)

2 kommentarer:

AnnaLena sa...

Proviva Mango köper vi ofta, den e juh supergo..o lite sådär läskande..men jag skulle nog inte vilja förstöra den genom o blanda drink med den..ha ha..då kommer juh morgonjuicen smaka grogg sen typ!!

Sara sa...

Ja men nu är det ju sommar, då dricker man väl grogg till frullen? ;-) Nä, men du har nog rätt - vissa saker bör ha sin plats. Jag drack apelsinjuice + en starkare dryck när jag var på Arvikafestivalen 1997. Det tog mig nästan 10 år innan jag kunde dricka apelsinjuice igen.