söndag, oktober 23, 2011

Behöver hjälp!
Vi har precis fixat iordning vårt "extrarum". Eftersom vi har ganska mycket färg i de andra rummen valde vi vitt. Jag älskar vitt, då kan man ändra färgerna på t ex gardiner, krukor, lampskärmar osv.

Dock så behöver jag er hjälp! Jag har totalt kört fast ... vad ska jag ha för gardiner? Jag har inte hittat nåt tyg som faller mig i smaken. Jag vill helst sy egna kappor (alltså inte panellängder utan såna man trär längs hela stången). I köket har jag ganska "smala/låga" kappor som gör att mycket ljus släpps in. Vad tror ni om det? Jag är faktiskt trött på panellängder ...

Nu till färg. Jag var inne på nåt randigt tyg i klara färger eftersom det kommer bli bebbens rum så småningom. Men det är ju ett tag kvar och jag vet inte längre vad jag vill ha.... Är vita tråkigt? Hittade (jag skäms liite) snygga panellängder på ÖoB i beige och grönt som jag skulle kunna sy om till kappor.

Jag vill ha HJÄLP!!!

9 kommentarer:

Lizette sa...

är inte till hjälp, men ville tacka för kokoskladdkaks-receptet som blev succe igår kväll! gjorde chokladlöv av vit choklad & täckte ovansidan, det passade väldigt bra till:)

Sara sa...

Åh va kul, ja visst är den bara sååå god?! Serverade du den kall eller rumsvarm?

Kram Sara

Linda sa...

Åh, grattis till kommande bebbe! Village har jättefina mönstrade tyger med mycket färg. Har själv köpt tyg där o sytt en vanlig slät kappa. Helt ok priser oxå.

Sara sa...

Köps tyg på nätet? Tack för tipset :-) Det är inte mkt tyg som behövs så jag betalar gärna lite extra :-)

Kram Sara

Helena sa...

Jag tycker en rak kappa eller hissgardin skulle passa fint. Finns jättefina randiga tyger på Åhlens.

Malena sa...

Men, Sara du har ju Tygladan nära! Där har jag köpt allt mitt gardintyg! Satsa på något med grönt i, det är lugnande och passar oavsett kön.

Sara sa...

Jag har hissgardin i rummet intill, så min tanke är en rak kappa! Jag har kikat på Åhléns men jag hittade inget tyg som föll mig i smaken ....

Malena, jag får helt enkelt bege mig till Tygladan ... jag kanske underskattar det stället?!

Kram Sara

Anonym sa...

Jag tycker också om vitt, men har lite svårt för kappor. Men jag fastnade för denna som finns på Jotex
http://www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=42588&productId=226084&SellingFlag=SearchTex

Linda sa...

Vita träpersienner som du fäller ner en bit på fönstret. Som en gardin typ. Och så lägger du några snygga böcker i fönstret. Eller en schysst pumps eller annat kul..