Idag gjorde vi burgarna på 2/3 kalvfärs + 1/3 blandfärs. På burgarna la vi mozzarella som fick smälta .... Mellan la vi sallad, gul lök, tomat & gurka. Givetvis måste man ha sås också... idag i form av ketchup + sötsur senap. Testat det? Det är tydligen en klassiker i en riktig hamburgare. Stryk ett tunt lager på det understa brödet. Riktigt gott! En liten skvätt hamburgerdressing (på tub) fick sällskapa hamburgaren också.
Glöm inte att grilla brödet!
6 kommentarer:
Men aaaalltså, jag som är usel på att göra egna hamburgare, hur får man dem att hålla ihop? Alltid när jag försöker mig på det där så faller de bara isär, slutar med taco hur jag än gör!?
Ser otroligt gott ut! Mums!
Åhh det var länge sedan man gjorde hamburgare hihi!
Tack!!
Mattias, 1 äggula är grejen! :-)
Kram Sara
Jag gjorde faktiskt hamburgare idag, blev helt besatt! haha. Körde bara kött, lök, salt och peppar, blev kalasbra. Sen har jag också min 10 kronors hamburgerpress från IKEA...haha.
Vad hade du till hamburgaren? Är pressen bra? Vill köpa en sådan.
Kram Sara
Skicka en kommentar