torsdag, november 24, 2011

Ytterligare ett mejl ...

Bild från Skansen

Fick det här mejlet förra veckan ... Det här är verkligen "tacken" för allt jobb man lägger ner på sin blogg!

Hej Sara,
Jag gillar din blogg och vill bjuda in dig till Skansens Tunnbrödstuga för en exklusiv smakprovning inför julen den 24 november.
I Tunnbrödsstugan kommer du att få baka tunnbröd och få en exklusiv snaps- och smakprovning med kryddmästare Jonas Odland - ett unikt tillfälle att både lära sig baka traditionellt tunnbröd, inspireras inför julen och upptäcka mer om snapsen som smakförhöjare till mat.

I bagarstugan kommer du att träffa en av Skansens skickliga tunnbrödsbagare och få baka eget tunnbröd i den vedeldade spisen.

Du kommer också att träffa Jonas Odland - smak- och kryddexpert och mannen bakom kryddningen av Julsnapsen, som i år är ett samarbete med Skansen,  samt andra klassiker som O.P. Anderson och Hallands Fläder.  Under Jonas ledning kommer vi att smaksätta tunnbrödet med olika fyllningar som passar bra till julbordet eller julminglet tillsammans med snapsen. Avslutningsvis äter vi lunch och provar de olika munsbitarna till snapsen.

Eftersom Skansens bagarstuga är väldigt liten med plats för enbart en handfull antal bagare, skulle vi bli glada om du kan OSA så snart som möjligt.

När: Torsdag 24 november kl. 11 - 13

Var: Vi träffas vis Skansens huvudentre kl 10.45 och går tillsammans till bagarstugan.

Hoppas vi ses på Skansen!

Johanna

Jag var naturligtvis tvungen att tacka nej, pga avstånd och jobb. Fick då snabbt ett trevligt svar....

Hej!

Jag förstår att det blir lite lång att åka från Trollhättan. Jag visste ju inte var du bodde så det var en chansning eftersom din blogg är så mysig.

Jag sparar dina kontaktuppgifter inför framtida roliga saker som vi hittar på, ibland åker vi ut i landet och gör grejer så förr eller senare kommer vi säkert till Vänerns västra sida.

Ha en fin dag!
Johanna

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag läser också din blogg härifrån Trelleborg, Skåne. Den är jättemysig!
Synd att du inte kunde vara med på Skansen! Detlät riktigt trevligt!
Mvh Maria Persson ;)