söndag, januari 01, 2012

Italiensk pasta med soltorkade tomater, kronärtskocka och parmesan



En höjdarrätt! Slängs ihop snabbt men känns väldigt "ompysslad". Med de här ingredienserna förtjänar den här rätten att bjudas på till fest för den smakar så grymt lyxigt!

Som jag sagt tidigare tycker jag pasta smakar som bäst när man rör ihop allt i pannan. Det blir fräschare, ser bättre ut och smakar så mycket bättre på nåt sätt ...

Mängderna är svårt ... det är lite upp till var och en. Uteslut parmaskinkan, så har du en vegetarisk pastarätt.

tagliatelle
parmaskinka
kronärtskocka på burk
soltorkade tomater
gul lök
vitlök
parmesan
grädde
salt och svartpeppar
citron

Stek strimlad skinka, kronärtskocka och soltorkade tomater med finhackad lök och vitlök. Tillsätt grädde och smaka av med salt, peppar och ciitron. Vänd ner pastan och riv ner parmesan.

2 kommentarer:

Linda sa...

Jammi!!! och tänk med ett gott rödvin till.

Sara sa...

Rödtjut ...det var ett tag sen nu. Men när bebben är ute så.... B-)