söndag, augusti 26, 2012

Kladdkaka med Nutella






Oj oj oj ... håll i hatten gott folk! Tycker ni den här kladdisen ser god ut? Då kan jag lova er att ni har väldigt rätt. Perfekt smak och perfekt kladdig!

Den här kladdkakan heter St Hans och finns lite här och där på nätet. Jag hittade receptet här och smälte 1 dl nötcreme (billigare variant av Nutella) och ringlade över direkt efter gräddning. OM det blev gott!

Jag gräddade kakan i "normal" form med löstagbar botten, i 28 minuter. Viktigt är att den förvaras MINST ett par timmar i kylskåpet. Egentligen blir den bara godare och godare ju längre den får stå ...

Det blir mycket kladdkaka av det här receptet så jag skär upp lagoma bitar av det som blir kvar och fryser in. SUPERGODA att äta direkt ur frysen!

1 kommentar:

Sweet Passion sa...

mums va gott ,älskar nutella så får nog testa nästa gång de blir kladdkaka hemma hos mig