tisdag, november 20, 2012

Chicken Paneng

Sugen på hemmagjord take away? :-) Den här kycklingrätten smakar precis som "den där" från Thairestaurangen! Och fuskigt enkel dessutom. 

Kyckling, lök, påsmix med kryddor och koksmjölk. Ja men du ser - jag sa ju att det var enkelt!

4 personer

500-600 g kycklingfile
2 gula lökar
1 påse Paneng Red Curry Spicemix
1 burk kokosmjölk
salt

Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja med strimlad lök. Salta. När kycklingen nästan är klar tillsätter du kryddmix + kokosmjölk och låter puttra ca 10 minuter. Red med Maizena om du vill ha det tjockare. Servera jasminris till.


4 kommentarer:

Lars sa...

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Mvh
Besökstoppen

Victorias Provkök sa...

Åh så smaskigt:)
Ha en mysig helg!
Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Marie sa...

Hej! Hamnade av en slump i din blogg, den ser himla trevlig ut. Ta gärna en titt i min matblogg om du vill: mariesrecept.blogg.se...Endast egna redept som jag hittat på

Gadden sa...

Bra inspiration och fin blogg. Besök gärna min!