söndag, december 09, 2012

TÄVLING!

Hej alla bloggläsare!

Ni ställer väl klockan på morgnarna för och hinna med att sätta pepparkaksdegen och vörtbrödsdegen...? Eller är ni morgontrötta? Då är det här tävlingen för er....

Philips utför just nu, under 30 dagars tid, ett experiment som de kallar för "Wake up Experiment". Varje morgon, kl 07, väcks deras försökskanin Henrik på de mest chockerande, glädjefyllda, harmoniska och skräckfyllda sätten .... Läs mer här om experimentet!


Vad sägs om att vakna så här ....?

Vad är då en Wake up light? Jo det kan du läsa om här

Vill du vara med och tävla om en sådan? Ja då vill jag att du svarar på följande fråga:
  • Hur skulle DU väcka Henrik?
Du lämnar ditt svar genom att lämna en kommentar till det här inlägget. Senast fredag 14 december vill jag ha ditt svar!


10 kommentarer:

Malin`s Diner sa...

Hej,

Jag skulle placera ut riktigt enerverande barnleksaker med ljud i, i hela rummet. Leksakerna skulle dessutom vara sönder så de inte går att stänga av. Gärna på högsta volym dessutom!

Kram Malin

Anonym sa...

Jag skulle väcka med musik, utan melodi och mycket trumpet, bas och saxofon ljud.....

/Linda

Sofie Magnusson sa...

Brandvarnaren! Och direkt efter hälla vatten eller liknande över :)

Anonym sa...

Jag skulle väcka honom med en köksorkester. Kastrullocks-symbal, elvisps-virvel, sax-trumvisp, knivar mot brynståls-triangel, pepparkvarns-marackas, sked i skål-trumma, bullformsprassels-sorl och bakplåtspappers-trumpet.

Efter det skulle jag bjuda honom på lussekatter och en stor balja kaffe, som plåster på såren.

Godmorgon önskar Emma i pepparkakshuset

Anonym sa...

Nej, herregud! Det borde vara kriminellt att väcka någon brutalt. Jag skulle väcka honom genom att dra isär gardinerna och släppa in ljus, sedan skulle jag servera kaffe på sängen.

Anonym sa...

Jag skulle väcka honom genom att släpa upp en snösläde full med nyfallen pudersnö och dumpa över honom i sängen. Iskallt! :)

//Jonas

Jennifer (marsmamma 2012) sa...

Med ett luciatåg av en väldigt duktig kör så att det är som att vakna till en änglakör. Till detta doften från nybryggt kaffe och en stor frukostbuffe med mycket frukt och bär. Och självklart tofflor och morgonrock framlagd.

Eize sa...

En illvrålande 9-månaderbebis är bästa väckarklockan.
Söt, mjuk och gosig men så jäkla högljudd...

Sirja sa...

Det hade varit coolt att få väcka Henrik som Kalle Anka blir väckt på på deras husvagns semester.
Täckte åker iväg, hips vips sitter du i badet med småfåglar som sjunger och innan du vet ordet av sitter du go och glad vid frukostbordet :)

//Sirja

Kylie Larsson sa...

Vet inte min förra kommentar kom med så jag provar igen:

Ett par förslag har jag (några är lite elaka fast roliga):

1. Lägg ett par glas kulor (sådana som barn spelar med) i frysen så att dem får lite is på och är riktigt kalla. Lägg sedan dessa i sängen runt omkring och börja spela vad som helst av Skrillex högt. Han får en fin överraskning när han försöker rulla över, om han går upp eller inte. Han kommer säkert ta sig upp direkt.

2. Skrek "Du är sent till jobbet!" i öronen. Detta funkar med vissa personer.

3. Ring upp chefen hans dagen innan och säg till att han ringer 3 timmar innan han börjar jobba och frågar varför han är sent till jobbet.

4. Ha en kompis låtsas som en präst. Prästen står över honom och ber som om han kommer att dö. Plötsligt vaknar honom och undrar vad som hänt.

5. Köp denna till honom och sätt i en tusenlapp - http://www.glamour.com/health-fitness/blogs/vitamin-g/2011/06/trouble-waking-up-in-the-morni.html

6. Blött ner en handduk ordentligt. Placera den över nedre magen och ner till låren. Skrik "Du pinkade." Vilken överraskning han kommer få och vaknar gör han nog rätt så snabbt.

kylielarsson@gmail.com