måndag, mars 28, 2011

Pasta med quorn, röd pesto & rostade pumpakärnor

Efter träning vill man ha mat nu, och det snabbt! De här rätten gör du på 5 minuter!
Grejen är pasta + quorn eller köttfärs + röd pesto! Ta de grönsaker du vill & tycker om. Jag tycker de rostade pumpakärnorna lyfter hela rätten. Lite annan konsistens & med en underbar smak. Riv gärna över lite parmesan. Det här blev en kanonrätt, den ska jag göra igen.

 Man blir glad av att titta på tallriken
full av härliga färger!

 Stora skruvar, inköpta på ÖB - sjukt billiga!

1 portion

valfri pasta
1 dl quorn eller köttfärs
1/2 rödlök
grön, fryst sparris
fryst romanescomix (haricots verts,
romanesco & morötter)
2 msk röd pesto
ruccolasallad
salt
peppar
en knivsudd socker
rostade pumpakärnor
parmesanost

Stek grönsaker + quorn/köttfärsen i olivolja, i en stekpanna. Koka pastan. Tillsätt pesto & kryddor till färsen. När pastan är färdig, häll ner den i stekpannan. Hacka ruccolan & vänd ner. Rosta pumpakärnor i en torr stekpanna, de är klara när de knäpper/knastrar & fått färg. Lägg up maten på en tallrik & garnera med pumpakärnor & parmesan.




Inga kommentarer: