I tisdags lagade jag en god kycklingrätt med smaker av balsamvinäger, oregano & vitlök. Idag åt jag resterna som blev över. Först stekte jag grönsaker, sen tillsatte jag kycklingen (& det lilla av såsen som var kvar), kryddade lite extra med oregano & en vitlöksklyfta. Voila! Klart! Supergott & krämigt! Om ni INTE har rester kvar utan vill laga den här rätten från scratch så gör du enligt receptet från i tisdags, men minska på grädden - det ska inte vara en såsig rätt.
Jag tycker om att skära grönsakerna
så de får roliga former, ser trevligare ut
När grönsakerna börjar bli klara tillsätter du
kyckling & kryddar med oregano & riven vitlök
Tycker bättre om att riva än att pressa vitlöken
- det ger en bättre smak tycker jag
Serveringsförslag: Strö över sesamfrön
& skiva några plommoncocktailtomater
Jag hade:
broccoli
grön paprika
morot
rödlök
squash
torkad oregano
vitlök
Skär grönsakerna i önskad form & stek i olja. Salta & peppra. Tillsätt resterna av kyckling, krydda med oregano & vitlök.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar