Oj oj oj ... Daniel kan! Jag satt bara och sa "Mmmmmmmmm" när jag åt det här idag. Så gott att det kan vara det bästa jag ätit på läääääänge! Snabbt går det också, tack vare UGNEN! Lägger man upp det som jag gjorde är det absolut en bjudrätt, det ser lite extra lyxigt ut. Till kycklingen serverades ris och hemmaodlad ruccola.
kycklinginnerfilé (blir mörast och går snabbast)
Sås
soltorkade tomater (strimlade)
cocktailtomater
gul eller röd lök
vitlök
tomatpuré
hönsbuljong
olivolja
socker
salt
peppar grädde
Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Salta och peppra. Lägg på ingredienserna till såsen, förutom grädden. In i ugnen i 175° i 20 - 25 minuter (om du har innerfiléer). Häll över det som blivit sås, i en kastrull. Mixa och tillsätt grädde. Servera med kokt ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar