söndag, juli 03, 2011

Tapas

Överraskningsfest för Jåsse. Sommarhetta utomhus och vad passar inte bättre då än tapas?! Jag älskar tapas, det inbjuder till att sitta länge och äta. Sen kan man variera in i det oändliga ....

 Till vänster: Kycklinginnerfilé, marinerade i olja, rött vin, honung, vitlök och timjan
Till höger: mozzarella, tomat, basilika, olivolja, salt och svartpeppar

 Till vänster: Lufttorkad skinka (Serrano) och den marinerade kycklingfilén
Till höger: laxsnitt på kavring (kavring, Philadelphiaost, färsk basilika, salt, svartpeppar och kallrökt lax)
 
 Till höger: Blue Alp och Fleury

 Gröna, grekiska oliver och ölkorv (Caramba)

 Till vänster: Räkor marinerade i olja, citronskal + saft, chili, honung, salt och vitpeppar
Till höger: Crostini med persilja och vitlök

Färsk ananas, physalis och honungsmelon

I glasen:  Xide "Jungel" med smak av mango - supergod!

Inga kommentarer: