måndag, juli 11, 2011

Värmebölja

Besviken igår över sk**vädret- Idag lycklig! Idag har jag rensat i vårt "skräprum" som vi nu skall tapetsera. I ca 1 år har vi haft ett av våra rum som ett "slänga-in-överbliva-grejer-rum". Ganska skönt faktiskt eftersom vi inte kommit på vad vi ska ha rummet till :-) Men nu kände vi båda att vi vill få iordning rummet så tapeter och färg är inköpt. I morse började projektet. Vad skall slängas? Vad skall sparas? Jag har börjat bli hårdare mot mig själv angående det här med att spara saker som man EVENTUEELT kommer amvända i framtiden. Insåg när vi sflyttade till huset att "Hjälp... vad mycket saker vi har". Främst småplock som ljusstakar, skålar, glas, mobilladdare (!!) mm mm. Nu är ännu mer slängt! Kvar blev inte så många saker vilket känns som en befrielse. Håller ni med om att den känslan är underbar??

Nån som köpa en garderob billigt?? Lägger ut foto sen!

Hur som helst, röjde och var klar vid lunchtid och har sedan dess solat och göttat mig med "Elsas värld". Livet är allt bra rättvist!

2 kommentarer:

AnnaLena sa...

Vi har oxå ett sånt ställe..en stor klädgarderob där man typ öppnar dörren o kastar in grejerna..hm..sen får man sej ett ryck o städar upp o rensar för att sedan börja kasta in igen.."asså städar ni garderoben igen" brukar det låta i min omgivning..ha ha..Men att rensa det e bra för själen det..kram

Sara sa...

Hahaha, ja,, jag har verkligen "Öppnat dörren, slängt in, och snabbt stängt". Men nu är det slut på det! Jag är en vän av ordning men jag måste erkänna att det varit ett bra rum ;-)Skönt att slänga massa skit! Man inser hur mkt man köper som man egentligen inte borde köpt...!
KRam