söndag, oktober 16, 2011

Rekord!!

Idag har jag haft rekordmånga besökare. Kan ni inte lämna en kommentar? Vill ju ha feedback!!8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej,

Zara heter jag och bor i Vänersborg. Min kompis Veronica (som jobbar på Fridaskolan Vbg) tipsade om din blogg). Alltid massa rolig inspiration och jag har testat flera av din recept, nu senast några frallor med vallmofrön som ska bjudas på sonens dop på söndag, så jag har inte smakat ännu... Nästa projekt i mitt kök ska bli whoopies. Jag kollade om jag hittade nåt om det i din blogg men såg inte nåt, har du testat att göra dem i nån variant?

Mvh. Zara

Sara sa...

Hej Zara!
Du är möjligtvis inte Bernts dotter? Kul att du gillar bloggen, det gör mig glad! Jag har gjort whoopies, två varianter. Sök i min sökruta, annars finns de låångt bak under småkakor.

Kram Sara

Anonym sa...

Här ska bakas bröd!! Först ska jag testa Äpple och Morotslimpan!! Det ska bli gott med en kopp te!
Bakade mycket med surdeg för ett tag sedan men nu var det ett tag sedan! Har ett jättegott recept på kalljästa frallor!! :-) Ska se om jag kan gå fram det nån dag!

Kram Alexandra

Anonym sa...

Hej,

Jo då det stämmer att det är Bernts dotter :)

Så nu har whoopiesarna kommit ur ugnen!

Mvh. Zara

Helena Ljunggren sa...

VILKEN BURGARE!! Jösses, ge mig! :D
herregud så god den ser ut!

Grattis till rekordet!

Sara sa...

Bra Alexandra! Jag lovar, det brödet är sååå gott! Jag har ett toppenrecept på frallor som man bakar ut, stoppar in i kall ugen och sedan gräddar. Supersnabbt!! :-)
Återkom med resultatet!

Kram Sara

K sa...

Jag lovar att bättra mig...;-)

Sara sa...

Zara, hur blev whoopiesarna? Jag är Rolands dotter, visst hade du honom i skolan? Jag & bernt har jobbat ihop i många år på Jätten :-)

Kram Sara