Supersnabb vardagsrätt som är perfekt att ta med och värma på jobbet!
Jag har använd creme fraiche med tomat och basilika, det ger en väldigt god smak till den här korvgrytan. Ha gärna i fler grönsaker, jag hade inte så mycket att välja på idag.
4 portioner
400 g falukorv
1 stor röd/gul lök
1 riven vitlöksklyfta
1 burk (400 g) krossade eller hela cocktailtomater
1 burk creme fraiche tomat och basilika
2 msk chilisås + 2 msk tomatpuré
1 msk kalvfond
salt svartpeppar
honung
fryst basilika
Strimla korven och stek med löken, låt få lite färg. Tillsätt övriga ingredienser och låt puttra i ca 10 minuter. Servera med ris, pasta eller potatis.
2 kommentarer:
låter väldigt gott
Gjorde en sökning på internet av korvgryta och kom hit. Såg så smarrigt ut så blev en vända till affären, fick dock byta creme fraichen till en med örtkryddor. Grytan luktade gott, såg god ut och va smaskens!
Skicka en kommentar