.. ja så heter den här rätten, made by Jamie Oliver. Det här är Daniels paradrätt och den är bara sååååå fantastiskt god! Annorlunda smaker till fisk som överraskar. Den här fiskrätten har vi lagat på några middagar och jag kan lova er att den gör succé!
4 portioner
1 liten burk soltorkade tomater i olja
2 rejäla nävar basilika
1 rejäl näve timjan
olivolja
16-20 skivor parmaskinka
4 marulksfiléer a 200 g
halvssalt och svartpeppar
ev balsamvinäger och rucola till servering
Värm ugnen till 225 grader. Lägg de soltorkade tomaterna med hälften av sin olja i en matberedare med basilika och timjan. Mixa till en jämn slät. Tillsätt ev mer av oljan för en krämigare och mer lättbredd röra. Lägg fram 4 st smörpapper och gnid in lite olivolja. Lägg ca 4 skivor parmaskinka tätt intill varandra på varje papper. Dela örtpastan i 4 delar och bred på skinkan. Lägg sedan fisken i ena änden, salta och peppra, och rulla ihop till små knyten med hjälp av pappret. ta sedan bort pappret och flytta över dem till en oljad långpanna/form. Stek dem i ugnen i 15-20 minuter.
Dela ev knytena snett på mittenn och servera med ett gott mos. Droppa lite balsamvinäger på fisken och servera med ruccola eller en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar