måndag, december 05, 2011

Sparris- & parmesanpaj

 Bild lånad från Allt om mat (min kamera strejkade)

En ny favvopaj! Vegetarisk och med UNDERBAR smak av sparris och parmesanost. God både varm och kall!

Passar ypperligt på t ex buffén eller kräftskivan. Eller som middag med en god grönsallad. Hur som - tänk på att göra den i god tid före den skall ätas. Då smakar den bättre och får bättre konsistens. Värm ev upp den igen, men ät den inte helt nygräddad, då har inte smakerna "kommit" fram än.

Receptet är från Allt om mat och du hittar det här.

3 kommentarer:

Nellie - Sockertussen sa...

Jisses vad gott det ser ut =)

Jag har en tävling på min sida som jag tänkte tipsa dig om, du kan vinna ett unikt smycke =)

Och nästa vecka kan du vinna en köksassistent från OBH Nordica =)

Titta gärna förbi och var med och tävla!

Kram
/Nellie

http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling.html

loppan sa...

VÄLDIGT fin blogg du har!!!!
kram

Sara sa...

Åh tack så mycket - vad glad jag blir :-)
Kram Sara