lördag, februari 18, 2012

Nytt väntar...

Surfar runt och letar nya recept...

Som nog många av er vet så skall jag bli mamma. Till påsk smäller det! Om 7 v med andra ord ....

Jag har LOVAT (du vet vem du är) att inte "bli en sån där" som bloggar om blöjbyten, sömn och mammabekymmer. Det får i så fall bli en annan blogg, den här är och kommer förbli min blogg om mat och bak. Sen att det kanske slinker in ett å annat recept på barnmat, ja det får ni stå ut med. Men jag kommer inte brodera ut mitt liv från morgon till kväll.

Vad står på menyn ikväll? Ska ni som jag titta med ett halvt (eller helt) öga på mellon?

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Stort grattis till graviditeten!! :)) Faktum är att jag också är gravid och att vår lille pojke också är beräknad till påsk (9/4)! :) Är det ert första barn? Det är det för oss - spännande, spännande! Jag älskar din blogg som den är idag men har verkligen inga problem med att recept på barnmat osv skulle smyga sig in - tvärtom! :) Här vankas idag ugnsbakad lax, ugnsbakade grönsaker, tzatziki samt fetaost (var såå himla sugen på det idag), semla till efterrätt och definitivt melodifestivalen! :) Ha en mysig helg!

Sara sa...

Hej Cecilia.. och grattis till dig med! Va kul med en pojke, jag tror det blir det här med ... en känsla bara. Det är vårt 1:a barn :-)
Vilken suuupermumsig meny, här blir det kött .. det är min sambo som lagar maten ikväll.
Ska gå in & kika på din blogg ....

Kram Sara

Cecilia sa...

Tack snälla! :)) Vad spännande för er! :) Ja, menyn känns helt rätt idag (även här är det mannen som lagar maten, vilket det faktiskt oftast är hemma hos oss, hihi), men kött är ju så gott också!

Ja, kolla gärna in bloggen om du vill! Den går lite på sparlåga sedan jag blev gravid, har inte orkat helt enkelt, men jag kommer absolut att ta upp den igen så snart jag orkar! Tills dess finns det en hel del tidigare inlägg att läsa! :)

Kram Cecilia

Malin sa...

Men har det gått så fort, har du bara 7 veckor kvar!? Åh vad spännande, lycka till, du har nåt alldeles underbart framför dig! Jag tycker om din blogg som den är men lite update på privat/barnfronten gör inget ;-)

Kram på dig och magen!