söndag, april 22, 2012

Hög och chokladig kladdkaka


 Efter 2 timmar i kylskåp

 Efter ett dygn i kylskåp


Ännu ett grymt recept att addera till favoriterna. Jag tror inte det bästa receptet på kladdkaka har skrivits ännu. Jag letar och testar ständigt ... Dock så tror jag att det här receptet ligger så nära "perfekt" hittills.

Det här blir en HÖG kladdkaka som har ett jämngräddat inre - precis så som jag vill ha min kladdkaka. Den har en UNDERBAR smak av choklad och smakar bäst när den stått till sig i kylskåpet. Så baka den här i god tid, gärna dagen innan.

Som alla andra kladdkakor vill den här serveras med lättvispad grädde.

Skär gärna överbliven kaka i bitar och frys in. Den stelnar inte helt utan blir sådär seg och go.

Receptet hittade jag på en ny favoritblogg; Bakverk och fikastunder.

1 kommentar:

Emelie sa...

Den såg riktigt god ut! Tack för att du delar med dig av dina suveräna recept! Av mina favoritrecept är en heeel del hämtat härifrån! Din blogg är toppen! Ha en fin dag :)