onsdag, april 18, 2012

Smart förvaringKolla in mitt senaste fynd!

Långpanna, 25 * 40 cm, med tillhörande lock och handtag. Perfekt om du du ska baka och
t ex ta med till fredagsfikan på jobbet, eller om du bakat cupcakes som du skall frakta. Även praktisk att förvara mat i om du t ex ska iväg på knytkalas.

Hittade den här på Lidl. Priset? Ynka 49 :-

6 kommentarer:

Helena sa...

Hur hög är den?

Sara sa...

Formen är 4 cm hög, med lock 7 cm hög :-)

Evalena - bakeandfun sa...

Åh wow, alltså Lidl överraskar ännu en gång. man hittar alltid något kul där till bra priser. Tack för tipset o TACK för dina fina ord om mina macroner! (jag har verkligen blivit beroende av att göra dom) men nu när jag införskaffat en köksmaskin så gör jag gärna med sockerlag o hela chottaballongen, jag får bäst resultat då. har precis gjort kanongoda minicupcakes jag ska blogga om nu ;) kramar!!!

Sara sa...

Det blir liite bättre med sockerlag :-) Mitt köksmaskin (Electrolux) är värdelös. Den blandar inte utan "kör" bara runt det som ligger i skålen.

Ska ta och göra macarons nån dag. Köper du mandelmjöl på Lidl eller maler du? Jag maler ... men ska köpa mjöl tänkte jag.

Kul att du gillar mina nonstop-cuppisar. Ska bli kul att se hur dina blir :-)

Kram

Evalena - bakeandfun sa...

Först köpte jag på Lidl men blev alltid lite sur på att det är för grovmalet, så då började jag mala själv (MEN min kvarn har en förmåga att ramla i golvet jämt för jag e dålig på å få fast den ordentligt) hihihi o då hamnar all mandel på golvet, så nu sist köpte jag färdigt UNDERBART mandelmjöl i affären där jag jobbar. Det var dyrare men jag tyckte jag var värd det ;) ;) kram

linnea sa...

Denna finns även på clas ohlson. Lite dyrare, men den finns:)