onsdag, september 12, 2012

Turkisk yoghurt & frukt



Fått dille på turkisk yoghurt. Min mamma har länge pratat om det men jag har fått för mig att jag inte gillar det. Har tänkt på Kesella 1 %. Ni vet sträv och extremt syrlig smak. Men så köpte min sambo hem turkisk yoghurt av misstag. Jag var fast efter första skeden. 

Sån krämig och len smak, lite syrlig och bara såååå god. Ska testa att blanda med grädde eller vaniljvisp och ha till t ex äpplepaj.

Jag äter yoghurten ihop med frukt och gärna lite nötter också.... Perfekt som frukost eller mellanmål/kvällsmat.

Har ni testat? Om inte ... gör det! 3,5 % är något lösare än 10 % men båda är faktiskt lika goda.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar din blogg! Tycker den är helt fantastisk, du har så fina bilder och bra recept :)

Bland bakverk och kastruller sa...

Jag har fått dille på Delikatess yogurten jordgubb, den är så krämig och god.

Sara sa...

Anonym: TACK, va glad jag blir :-)

Tina, tack för tipset ...den ska jag prova snarast :-)

Kram Sara