söndag, april 03, 2011

Pippigul räkbakelse

Yes, då var det dax igen för den här goa bakelsen. Det var nog några år sen sist! Daniel har kalas idag & han ville bjuda på sånna här. De är superenkla att göra om man bara har lite tålamod :-) Du kan förbereda dem i god tid innan de skall ätas!

 Stansa ut brödet, till varje bakelse 
behöver du 3 runda brödbitar

 Oekonomiskt, jag vet. Men ta fram husmodern 
i dig & torka brödbitarna & gör ströbröd

 Fyll med räkröra (2 lager) & stryk ett tunt 
lager med creme fraiche runt & på bakelserna

 Rulla bakelserna i krossade ostbågar

 Garnera dem & ställ kallt!

Det här behöver du till bakelserna:

formfranska (3 skivor/bakelse)
räkröra (gärna hemgjord)
creme fraiche
ostbågar

Garnering:
sallad
citron
gurka
dill
kräftstjärtar eller räkor
en klick räkröra (om det blev nån kvar)


Inga kommentarer: