Fantasin flödar! Först kaffecupcakes ... sen med vanilj- och passionfruktsyoghurt. Och sist ut med chokladlinser. Kanske inget sensationellt men ändå! Precis som med yoghurtcupcakesen så fyllde jag formarna för mycket och det pöste över. Men men .. goda ändå. Stoppa i vad du vill, jag hade just de här karamellerna hemma. Vad tror ni om att fylla med geléhallon? Är det helt uppåt väggarna?
48 minimini/24 mini/12 normala 
125 g smör
1 ägg
2 dl mjölk
4 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 ägg
2 dl mjölk
4 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
chokladlinser 
Smält   smöret, ställ åt sidan. Blanda samtliga torra ingredienser i en    skål. Vispa  ner ägget och yoghurten i det smälta smöret. Blanda    försiktigt samman det  med de torra ingredienserna. Rör bara precis så    att allt blandat sig  med en slickepott. Det ska se grynigt &    klumpigt ut. Ställ pappersformar i en muffinsplåt och fyll  formarna    till 2/3 med smet. Om du har små formar ställs de direkt på plåten. Tryck ner en lins i varje cupcake.  Grädda i 180 grader i cirka 25 minuter för normala, 11-13 minuter för   mini och 8 minuter för minimini.



 
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar