söndag, juni 26, 2011

Knäckebröd - fritt från gluten & laktos

"Det här är ju för bra för att vara sant". Kan man göra knäckebröd SÅ fort och med så få ingredienser och ÄNDÅ med bra resultat? Oh my god, det här är bland det godaste jag smakat i knäckebrödsväg. Sen att det dessutom är NYTTIGT och fritt från laktos och gluten, ja det är ju bara en bonus. Knäckigt med tuggmotstånd! Jag äter det som snacks (godare än chips) och till ostbricken ..och till frukosten.. och till ....

Jag har börjat leverera detta knäcket ... och det har blivit STOR uppståndelse, så jag har nu valt att hålla receptet hemligt! :-)

 Bakade enligt "mitt" recept


 

9 kommentarer:

K sa...

Vilket fantastiskt knäckebröd!

Sara sa...

Bakat det? Såååå fantastiskt gott! Kul att så många gillar det :-)
Kram Sara

K sa...

Ja jag testade det igår, tyvärr fick jag ketchup-effekten på oljan och fick lite för mycket. Ska testa en gång till när jag har köpt lite mer frön och annat gott. Men det var verkligen gott!
Kram!

Sara sa...

Hoppsan, ja det gäller att hålla hårt i grejerna :-) Vilket av recepten provade du?
Kram Sara

K sa...

Jag testade ursprungsreceptet, för det passade bäst med det jag hade hemma, men jag får testa ditt imorn, efter en sväng till affären. :-)

Anonym sa...

Hej Sara! Jag smakade ditt knäckebröd på en arb.lags träff hos Barbro (din granne). Det var flera månader sen nu och jag har inte kunnat glömma det. Är receptet fortfarande hemligt?

Åsa Filipsson Fridaskolan.

Sara sa...

Hej Åsa! Va kul att du inte lyckats glömma knäcket... jag förstår dig!
Vad har du för mejladress?

Kram Sara

Anonym sa...

Min mailadress är: asa.filipsson@fridaskolan.se

Mvh Åsa

Anonym sa...

Hej! Det här knäckebrödet låter ju fantastiskt för min mage! är receptet fortfarande hemligt? Om inte så kanske du vill dela med dig? :) marie.90@live.se