söndag, oktober 16, 2011

Varmkorv

Riktigt bra korv!




-Jaha tänker ni nu, korv med bröd? Det var ju väldigt avancerat?!
Men faktum är att det är inte så lätt att hitta en riktigt god varmkorv. Jag vill ha en "riktig" varmkorv med tydlig köttsmak och med riktigt skinn.

Vi äter varmkorv då och då, oftast som söndagsmys. Korven skall sjuda i en vid kastrull med några kryddpepparkorn och lagerblad. Vi köper grovt korvbröd som vi grillar i vår grillstekpanna. På korven måste det vara ketchup, sötstark senap och rostad lök.

Har ni några "måsten" till er varmkorv?


3 kommentarer:

malin sa...

Senapen är viktigast. Annars lägger jag gärna en ostskiva i brödet som lixom smälter lite när korven hamnar ovanpå.
Ha en underbar dag!

Lizette sa...

tzatsiki är gudomligt på!& lite senap på det

K sa...

En sötstark grovkornig senap, lite ketchup och rostad lök...

Favoritkorven köpes i saluhallen, men det är lyx...