tisdag, maj 08, 2012

Tonfisk med chili och paprika



Turbosnabb pastarätt med hetta!

Stek valfria grönsaker, tillsätt tonfisk och 1 burk creme fraiche paprika/chili. Servera till pasta! Snabbt och gott.

Jag strödde över riven parmesanost och rostad kallrökt skinka + stack ner en hel skiva.

2 stora portioner

valfria grönsaker (jag tog 1/2 röd paprika, 1/2 gul lök,
10 st frysta gröna sparrisar, 1/2 konserv med gröna bönor)
1 burk tonfisk i vatten
1 msk tomatpuré
salt och peppar
en knivsudd socker
1 burk creme fraiche paprika/chili

Tärna paprika och lök. Skär sparrisen i centimetertjocka bitar. Stek på medelhög värme med lite smör. De ska inte få färg utan mjukna. Tillsätt övriga ingredienser och koka ihop. Servera med pasta.

1 kommentar:

Millas Hälsoblogg sa...

Den här rätten kan passa mig